Sicriul cu suporterul Farului, plimbat pe stadion

2023
Sicriul cu suporterul Farului, plimbat pe stadion - 6d5f87a0914679b9cb9381d15f3ff09b.jpg
Tânărul din Constanța care a fost găsit mort sub podul de la Agigea a fost condus, ieri, pe ultimul drum.
Deoarece Bogdan Sâmpetru, de 22 de ani, făcea parte din galeria echipei de fotbal Farul Constanța, cortegiul funerar a plecat de la Casa Albastră și a făcut o oprire la stadionul Farul din Constanța.
Sicriul a fost purtat pe brațe de suporterii constănțeni care au făcut un tur de pistă. Mai mult, rugăciunile preotului au fost înlocuite cu cântece pe care Bogdan le intona la meciurile de fotbal alături de ceilalți suporteri. Pe stadion au fost aprinse mai multe fumigene. La final, prietenii din galerie i-au strigat lui Bogdan "Te vom iubi mereu!" și "Cu Farul și dincolo de moarte!".
În tot acest timp, părinții băiatului înmărmuriți de durere au privit neputincioși cum fiul lor face pentru ultima dată turul stadionului pe care îl iubea atât de mult. De la stadion, cortegiul s-a îndreptat spre Cimitirul Central din Constanța, unde Bogdan își va dormi somnul de veci.
Bogdan Sâmpetru era student în anul III la Universitatea Maritimă Constanța și a fost găsit mort, marți seara, sub podul de la Agigea de un trecător care a sunat la 112. Polițiștii înclină spre o sinucidere, însă familia și prietenii spun că Bogdan nu avea absolut niciun motiv să recurgă la acest gest. Mai mult, amicii lui susțin că băiatul își sărbătorise ziua de naștere în avans de-oarece, pe 10 februarie, atunci când era născut, trebuia să plece într-o vacanță la fratele său, în Spania. Din nefericire, situația
s-a inversat și din cauza tragediei, fratele său, care este profesor de matematică în Spania, a venit urgent la Constanța pentru a participa la funeraliile lui Bogdan.
În altă ordine de idei, medicii legiști au finalizat necropsia. Ei au concluzionat că Bogdan Sâmpetru nu consumase alcool și nici substanțe interzise înainte de a muri. Legiștii susțin că moartea tânărului a fost cauzată de impactul cu solul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.9012 secunde