Video Sindicatul Europol: Primarii copiază la Poliția Locală noua identitate vizuală a Poliției Române, pentru a continua să inducă în eroare oamenii

308
Sindicatul Europol: Primarii copiază la Poliția Locală noua identitate vizuală a Poliției Române, pentru a continua să inducă în eroare oamenii - locala-1598119867.jpg

Articole recomandate

Sindicatul polițiștilor Europol acuză că primarii din unele localități au început să copieze la mașinile Poliției Locale noua identitate vizuală a mașinilor Poliției Naționale "pentru a continua să inducă în eroare comunitatea" și citează ca exemplu cazul primăriei din Baia Marea.


"Acum, după intens mediatizata "rebrenduire" a Poliție Române, care a constat în aplicarea unui nou model de colant, primarii se grăbesc să copieze grafica și uniforma pentru a continua să inducă în eroare comunitatea. Mai jos e "noul" model al Poliției Locale Baia Mare "gândit" de primarul Cherecheș", potrivit unei postări publicate sâmbătă pe pagina de Facebook a sindicatului.


Europol reamintește că ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că dorește schimbarea numelui Poliției Române în Poliție "Națională", pentru a nu mai fi confundată cu Poliția Locală.


"Adică o instituție cu o istorie de 200 de ani își va schimba numele în locul uneia care este aservită primarilor și intereselor lor, apărută ca denumire în 2010, și care s-ar impune să revină la denumirea inițială de "Corpul gardienilor publici"", mai arată sindicaliștii din poliție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6749 secunde