Sinucidere din dragoste. "PUIUKA MEA, ACUM CHIAR VIN LA TINE!"

17735
Sinucidere din dragoste.
Tragedie în lumea jurnalismului. Cosmin Bele, în vârstă de 44 de ani, s-a sinucis, sâmbătă, în Gara de Nord din Timișoara. Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Timiș Online, fostul jurnalist în vârstă de 44 de ani a mers în Gara de Nord din Timișoara, a așteptat să vină un tren de marfă și s-a aruncat în fața acestuia. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție și ambulanță, iar oamenii legii au demarat o anchetă.

Astăzi, în jurul orei 17.00, Cosmin Bele postase pe pagina sa de Facebook un mesaj de adio: "Puiuka mea, acum chiar vin la tine", alături de o fotografie în care apărea alături de soția sa, decedată în urmă cu nouă luni, din cauza unei boli necruțătoare. De altfel, apropiații săi spun că nu trecuse peste moartea prematură a acesteia. În ultima perioadă, fostul jurnalist a postat pe Facebook numeroase mesaje în care plângea dispariția soției.

"Mâine se fac 9 luni. 9 luni de când te-ai făcut ÎNGERAȘ, la propriu. 9 luni de când mă chinui să supraviețuiesc. Este îngrozitor fără tine! MINUNEA MEA...TE VOI IUBI MEREU, ÎNGERASH DRAG", a postat jurnalistul pe 9 februarie.

Într-un alt mesaj, Cosmin îi transmitea Lucianei, soția lui: "Mă simt tot mai singur și sleit de puteri, cu sufletul făcut praf".

Cosmin era născut în Oradea, însă avea domiciliul la Năvodari. De câțiva ani locuia în Timișoara. A lucrat în presa din Constanța, la Radio Constanța, Tv Neptun și Antena 3.


Dumnezeu să îl ierte!Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5511 secunde