Sinucidere la azilul de bătrâni de la Poarta Albă

608
Singurătatea și suferința l-au împins, ieri, la moarte pe un bărbat de 61 de ani, internat într-un centru de asistență și îngrijire din județul Constanța. Bolnav și părăsit de familie, omul și-a pus capăt zilelor.
Paul Jitoaică s-a sinucis chiar în camera în care stătea alături de alți patru colegi, însă aceștia dormeau și nu au auzit nimic. El s-a spânzurat cu șiretul de la pantaloni de clanța ușii. Sinucigașul a fost găsit de o infirmieră care i-a acordat primul ajutor, dar nu l-a mai putut salva.
Bărbatul de 61 de ani era din județul Dolj, dar de mai bine de 10 ani trăia în azilul din localitatea Poarta Albă. În tot acest timp, bărbatul nu a primit niciodată vizita rudelor.
Conducerea centrului a încercat să ia legătura cu familia omului, însă s-a lovit doar de indiferență. Se pare că pensionarul s-a sinucis după ce aflase, de curând, că suferea de o boală incurabilă. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, însă polițiștii spun că nu există suspiciuni în privința morții sale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5302 secunde