Concurs Situația traficului rutier

997
Situația traficului rutier - accident1357900876-1359547807.jpg

Articole de la același autor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră circulația autovehiculelor se desfășoară normal pe autostrăzi și drumurile naționale. Deși carosabilul este umed sau acoperit cu un strat subțire de zapadă, pe unele artere rutiere din mai multe zone ale țării ajungând, pe alocuri, până la trei centimetri pe DN7D Greblești – limita cu județul Argeș (județul Vâlcea), DN13E Zagon – Barcani (județul Covasna), DN15 Văleni - Neagra (județul Mureș), DN66A Valea Cernei – Cernea Sat (județul Caraș-Severin), nu sunt semnalate evenimente care să îngreuneze semnificativ sau să blocheze traficul rutier.

Informăm, de asemenea, că în cursul zilei de astăzi, pe DN1, în județul Prahova, se execută lucrări de plombare a părții carosabile, între localitatea Potigrafu și Centura Vest Ploiești (kilometrii 39 și 67).

Întrucât pe acest tronson există două benzi pe sens, circulația autovehiculelor nu este perturbată considerabil. Reparațiile se realizează inițial pe sensul către Brașov, iar după aceea, pe sensul opus.

Semnalăm, de asemenea, că pe mai multe tronsoane de drumuri naționale din județele Galați, Vaslui, Vâlcea și Vrancea sunt semnalate zone cu vizibilitate redusă sub 100 de metri, din cauza ceții. Fenomenul este prezent și pe Autostrada A1 București – Pitești, unde, între kilometrii 49 și 80, vizibilitatea este sub 50 de metri.

Pentru prevenirea accidentelor grave pe drumurile publice, conducătorii auto sunt sfătuiți să utilizeze luminile de întâlnire și ziua pe toate categoriile de drumuri, pentru a fi mai vizibili în trafic, să se asigure temeinic înainte de a efectua manevrele de depășire și să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere.

Informăm, totodată, că nu sunt semnalate porturi sau aeroporturi închise din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și nici probleme în traficul feroviar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Situația traficului rutier
Vineri, 11 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Situația accidentelor rutiere grave
Pagina a fost generata in 0.466 secunde