Concurs Șlepac nu a făcut recurs împotriva arestării

303

Articole de la același autor

Fiind conștient probabil de șansele reduse de a fi pus în libertate, Valentin Șlepac nu a mai înaintat recurs împotriva deciziei magistraților de la Curtea de Apel Constanța prin care a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 25 de zile. Complicele său, Adrian Grigoraș, vrea însă să fie pus în libertate, astfel că recursul lui a fost înregistrat la Curtea de Apel Constanța și se va judeca, joi, 21 ianuarie.
Așa cum aminteam în ediția de ieri a ziarului nostru, Valentin Șlepac era cunoscut anchetatorilor constănțeni, el fiind cercetat în mai multe dosare privind infracțiuni economice. Procurorilor li s-a părut ciudat că, la un moment dat, anumiți parteneri de afaceri ai lui Șlepac nu erau de găsit. În anumite dosare, în care erau cercetate chiar unele dintre victimele descoperite ulterior de procurori, anchetatorii au fost nevoiți să dea soluții de neîncepere a urmăririi penale tocmai pentru că, printre alții, și Șlepac ar fi declarat că nu ar mai fi văzut persoanele respective de multă vreme ori că erau deprimate și voiau să se sinucidă. Astfel de dosare se înmulțeau și, firesc, "fenomenul" a iscat semne de întrebare și suspiciuni. Despre Valentin Șlepac existau, de altfel, informații că este o persoană periculoasă. Totuși, judecătorii constănțeni l-au lăsat liber, el având doar obligația de a nu părăsi localitatea Valu lui Traian.
Pe lângă dosarele aflate deja pe rolul Tribunalului Constanța, în care Șlepac este acuzat de spălare de bani, respectiv evaziune fiscală, el mai este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, alături de mai multe persoane, pentru că, în periaoda 2006 - 2007, ar fi obligat mai mulți oameni să facă împrumuturi bancare ori să achiziționeze credite în rate, folosind documente false.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8158 secunde