Slujbă religioasă de Crăciun la Penitenciarul Poarta Albă

220
Slujbă religioasă de Crăciun la Penitenciarul Poarta Albă - poartaalba1343287274-1355920977.jpg

În această dimineață, la Penitenciarul Poarta Albă a avut loc slujba religioasă din ajunul Crăciunului, susținută de Înalt Preasfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. A participat și corul de colindători al Arhiepiscopiei.


Slujba a avut loc în capela din incinta Penitenciarului Poarta Albă, unde au primit vizita Înalt Preasfințitului Teodosie aproximativ 150 de persoane private de libertate, atent selecționate din rândul celor care au dat dovadă de un comportament adecvat.


În deschidere, ÎPS Teodosie s-a adresat deținuților prezenți, apoi corul Arhiepiscopiei a interpretat un colaj de colinde tradiționale. Slujba a fost înregistrată și transmisă prin sistemul TV cu circuit închis al unității, pentru a putea fi vizionată și de ceilalți deținuți.

 
"Pentru persoanele private de libertate din Penitenciarul Poarta Albă, vizita Înalt Preasfințitului Teodosie reprezintă un bun prilej de pioșenie și chemare întru credință, ocazionat de sărbătoarea sfântă a Crăciunului", au declarat reprezentanții penitenciarului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.286 secunde