Apeluri 112 pe bandă rulantă

SMURD Constanța, 129 de intervenții în trei zile!

148
SMURD Constanța,  129 de intervenții în trei zile! - smurdconstanta-1423508226.jpg

Articole de la același autor

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru stingerea a patru incendii izbucnite pe raza municipiilor Medgidia, dar și Constanța. În fiecare dintre aceste situații, s-a intervenit rapid, astfel că militarii au diminuat pagubele. De asemenea, militarii au avut de deblocat o ușă de acces, iar în locuință au găsit o femeie, pe care au transportat-o la spital.

Echipajele SMURD din cadrul ISU Dobrogea au intervenit, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru a acorda ajutor medical de urgență la 124 de solicitări. Pacienților li s-au acordat îngrijiri medicale, iar după caz, au fost transportați la spital pentru investigații amănunțite.

"În scopul preîntâmpinării incendiilor provocate de coșurile sau burlanele de fum necurățate sau defecte, ISU Constanța reamintește cetățenilor obligativitatea verificării, reparării, izolării termice și curățării periodice a coșurilor de evacuare a fumului. Acestea trebuie izolate termic față de materialele combustibile ale planșeului sau acoperișului. Totodată, coșurile de fum trebuie curățate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura căile de evacuare", a precizat plt. Daian Hagi, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3531 secunde