Smurd prăbușit în Siutghiol. Filmul evenimentelor, făcut public azi

320
1
Smurd prăbușit în Siutghiol. Filmul evenimentelor, făcut public azi - elicoptersmurdprabusitinghiol13-1418719545.jpg

Articole recomandate

Prezent la Spitalul Județean Constanța, în contextul tragediei aviatice de pe Lacul Siutghiol, în urma căreia cei patru membri ai echipajului de zbor au decedat, secretarul de stat în MAI, doctorul Raed Arafat, a spus că Ministerul de Interne va face în cursul zilei de azi filmul intervenției, care va fi înaintat premierului, procuraturii și publicului.


De asemenea, acesta a declarat că ministrul de Interne Gabriel Oprea a plecat spre București, dar el va mai rămâne la Constanța. "Tot filmul evenimentelor va fi realizat la Ministerul de Interne, cu minute, ore, cu tot, și va fi făcut public. Rămâne de văzut care va fi rezultatul anchetei. Și în privința existenței flotoarelor rămâne de văzut dacă acestea existau pe acest aparat...", a conchis medicul.


Comentează știrea

adevar graieste
16 decembrie 2014
pacat de ei

daca pompierii au plecat fara cheie la motorul barcii ,asa cum spun martorii faptul ca si masina cu care carau cosciugul pilotului s-a blocat in curtea spitalului denota un profesionalism desavarsit ,sa nu uitam ca acum mai putin de un an s-au anulat niste examene trucate de acolo si au dat afara vreo 100 de asa zisi salvatori care fraudasera examenul,,banuiesc ca restul examenelor au foast luate doar pe bune,pacat de oamenii astia,

Pagina a fost generata in 0.2967 secunde