ȘOC! CÂNTĂREAȚĂ ROMÂNCĂ ÎMPUȘCATĂ PE SCENĂ, ÎN TIMPUL UNUI CONCERT

6329
2
ȘOC! CÂNTĂREAȚĂ ROMÂNCĂ ÎMPUȘCATĂ PE SCENĂ, ÎN TIMPUL UNUI CONCERT - 61215860-1465647199.jpg

Articole recomandate

Cântăreața de origine română Christina Grimmie, fostă concurentă la show-ul tv "The Voice" în 2014, a murit sâmbătă dimineață, după ce a fost împușcată de un bărbat înarmat, la un concert în Florida, SUA.

Bărbatul, ce avea asupra sa două arme, a intrat în teatrul The Plaza Live, unde artista de 22 de ani a susținut un concert vineri noaptea, și în momentul în care aceasta le dădea fanilor autografe, atacatorul a deschis focul și a împușcat-o, potrivit lui Wanda Ford, purtătorul de cuvânt al poliției din Orlando.

Fratele artistei a sărit repede asupra bărbatului să-l oprească, însă în acel moment atacatorul s-a împușcat mortal.






Comentează știrea

costica
11 iunie 2016
opinie

Exclusiv pentru cei care vor bani! Oferim tuturor cel mai nou sistem de colaborare part-time la domiciliu! Castiguri garantate prin contract de comision! Activitatea este usoara si relaxanta! Oamenii au inceput deja sa castige bani! Cereti chiar acum mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

frucco
14 iunie 2016
frucco

Acesta ofera o împrumut grava pentru toti Sueñas con ser dueño de su propia casa. Quiere a . recibir crédito por un proyecto de cambio de coche. Financiamiento de la educación de sus hijos. Renovación de su propia casa y se negó hipotecas. Por contra, se le acaba el dinero para asumir este nuevo proyecto. Esto no es muy grave, porque le ofrecemos un préstamo creíble que van desde 5000 Pesos a 10.000.000 Pesos en una tasa de interés muy interesante de 1 a 30 años de amortización. Si el crédito debe ser considerado y utilizado como un instrumento financiero a su disposición. No dude en visitarnos, ya que tiene su segunda oportunidad para los individuos créditos. Por favor, póngase en contacto conmigo por correo electrónico : ([email protected])

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1628 secunde