ȘOC ÎN LUMEA MUZICII! DIRIJOR GĂSIT SPÂNZURAT!

834
ȘOC ÎN LUMEA MUZICII! DIRIJOR GĂSIT SPÂNZURAT! - display149988906200-1510834885.jpg

Articole recomandate

Dirijorul Tudor Ciupeiu, asistent universitar la Facultatea de Arte din Oradea, s-a sinucis în noaptea de marți spre miercuri, în Cluj.

Dirijorul Tudor Ciupeiu s-a spânzurat cu o funie de creanga unui copac, în zona străzii Câmpului, din cartierul Mănăștur. În jurul orei 2.30 el a fost găsit fratele său, cu care dirijorul locuia, de o vreme, la Cluj.

Bărbatul avea doar 32 de ani, dar preda de mai mulți ani la Universitatea din Oradea. Tudor Ciupeiu era căsătorit cu o colegă de la facultate, iar împreună au o fetiță în vârstă de 8 ani.

Colegii dirijorului spun că în ultima perioadă acesta suferise mai multe dezamăgiri: mama sa, de care era apropiat, a murit, iar el urma să divorțeze de soție. Dirijorul ar fi fost supărat și din cauza faptului că nu-și permitea să-și facă doctoratul la Cluj.


 Drept urmare, risca să-și piardă locul de muncă, pentru că nu avea un doctorat în Muzică, așa cum legea îl obligă. Dirijorul avea probleme și la Universitate. În ultima lună, a absentat nemotivat de la multe cursuri și urma să fie cercetat de o comisie disciplinară.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4096 secunde