Video ȘOC ÎN SPORTUL ROMÂNESC! Fotbalist mort, după ce mașina sa a fost spulberată. ATENȚIE, VIDEO TERIBIL!

3236
2
ȘOC ÎN SPORTUL ROMÂNESC! Fotbalist mort, după ce mașina sa a fost spulberată. ATENȚIE, VIDEO TERIBIL! - accidentmariuslungu-1496207218.jpg

Articole recomandate

Fotbalistul Marius Lungu a murit într-un accident violent, produs pe un drum din județul Hunedoara. Mașina condusă de sportiv a fost spulberată de o autobasculantă care transporta piatră. Tânărul n-a avut nicio șansă. S-a stins la doar 20 de ani. Scena înfiorătoare a fost suprinsă de o cameră montată de bordul unei mașini. 

Cumplitul accident a avut loc, marți, pe DN66, în apropierea orașului Călan, județul Hunedoara. Marius Lungu se îndrepta spre Hațeg, când, într-un moment de neatenție, a pătruns pe contrasens, scrie Mesagerul Hunedorean.

Marius Lungu era fotbalist la echipa Victoria Călan.







Mașina fotbalistului a fost izbită violent de un autocamion de mare tonaj. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, care conducea mastodontul, nu a putut evita impactul puternic.


Autoturismul sportivului a fost proiectat pe celălalt sens, după ce s-a rotit de mai multe ori în aer.


Comentează știrea

Gigi
31 mai 2017
Din fericire pe contrasens s-a aflat un camion !

Acest inconstient putea sa provoace o tragedie de proportii daca pe celalalt sens se afla un alt turism ! Nu este nici un SOC.....nu vad decat o alta scena in care un cretin sfideaza vietile oamenilor pe sosele !

Coco
31 mai 2017
Ufff

Corect Gigi

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2622 secunde