ȘOCANT! Fetiță înjunghiată mortal de unchi. Bărbatul a vrut să se răzbune pe tatăl copilei

Sâmbătă, 17 Iulie 2021, 11:35
260
O fetiță de 6 ani a fost înjunghiată de unchiul ei în zona gâtului, într-o pădure din Dâmbovița, zona Cojasca.


Din primele informații, bărbatul era cu nepoata în pădure și a ucis-o pentru a se răzbuna pe fratele lui.  Fetița de 6 ani a fost dusă în pădure și a fost executată într-o reglare de conturi. Acum criminalul este la audieri. 


Fetița a decedat în urma loviturilor de cuțit. Chiar unchiul fetei este cel care a sunat la 112 pentru a anunța fapta și a spus clar ”am făcut-o din răzbunare”. Tragedia a avut loc în jurul orei 9, sâmbătă. Tatăl fetiței ar fi plecat în Germania, iar copila era în grija bunicii.


Astazi, IPJ Dâmbovița a fost sesizat de un bărbat, cu privire la faptul că acesta a omorât o minoră, în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla într-o pădure din apropierea locuinței. 


La fața locului polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, autorul fiind găsit lângă corpul neînsuflețit al minorei.


Din primele date s-a stabilit că autorul era în conflict cu fratele său și ca să se răzbune i-a luat fetița de la domiciliu și a ucis-o în pădurea de la marginea localității (tăiată cu un cuțit în zona gâtului).


Autorul este în custodia poliției.


Pagina a fost generata in 0.2355 secunde