Șofer care consumase canabis, prins la volan. A dat vina pe aparatul polițiștilor

92
Șofer care consumase canabis, prins la volan. A dat vina pe aparatul polițiștilor - 7275241mediafaxfototudorcosti-1550401425.jpg

Articole recomandate

Un șofer de 23 de ani s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii din București l-au prins că s-a urcat la volan, deși fumase canabis. Tânărul a dat vina pe aparatul de testare al agenților, însă polițiștii nu au fost impresionați, așa că l-au dus la Medicină Legală și apoi la secție, pentru audieri. Numărul românilor care se urcă în mașină după ce consumă substanțe interzise este în creștere, arată datele polițiștilor, care au făcut noaptea trecută o razie de amploare în București. Polițiștii au dat amenzi de peste 80 de mii de lei și au deschis șapte dosare penale.


În total, noaptea trecută, șapte bucureșteni s-au ales cu dosare penale, după ce polițiștii i-au prins sub influența alcoolului, a drogurilor sau fără permis la volan. Câteva sute de șoferi au fost controlați.


Agenții au dat 140 de amenzi în valoare de peste 80 de mii de lei noaptea trecută și au reținut 19 permise de conducere. În 2017, agenții au prins în trafic, în toată țara, 145 de persoane care conduceau sub influența drogurilor. Numărul a crescut considerabil anul trecut, când au fost înregistrate 337 de cazuri.


Pedeapsa pentru conducerea sub influența substanțelor interzise este de până la cinci ani de închisoare, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8641 secunde