Şofer cu permisul reţinut, prins la volan, la Constanţa, pe o stradă cu "Accesul interzis"

178
Şofer cu permisul reţinut, prins la volan, la Constanţa, pe o stradă cu
În data de 27 septembrie a.c, polițiștii locali au surprins în trafic pe strada Progresului un conducător auto care circula pe un sector de drum la începutul căruia este instalat indicatorul rutier cu semnificația “Accesul interzis”.

Persoana în cauză, a fost oprită pentru identificare și luarea măsurilor legale privind nerespectarea Codului Rutier.

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere reținut, fapt pentru care a fost condus la sediul Direcției generale poliția locală Constanța.

După întocmirea actelor procedurale, bărbatul a fost predat Biroului rutier din cadrul IPJ Constanța în vederea continuării cercetăriilor conform competențelor ce le revin, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având permisul de conducere suspendat, faptă prevăzută şi pedepsită de dispoziţiile art. 86 alin. 2 din O.U.G. nr. 195/2002 republicată.

În urma testării de către lucrătorii de poliție din cadrul Biroului Rutier a rezultat o alcoolemie de 1,29 mg/l în aerul expirat.

"Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale. Recomandăm participanților la trafic să conducă preventiv și să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră. Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 si 0341922 - Dispecerat Direcția generală poliția locală sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.", este apelul oamenilor legii.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3317 secunde