ȘOFER în CONSTANȚA / Cinci ABATERI RUTIERE în opt minute!

269
1
ȘOFER în CONSTANȚA / Cinci ABATERI RUTIERE în opt minute! - 6iuliesesizaretrafic1-1404645002.jpg

Articole de la același autor

Depășiri neregulamentare și neacordarea priorității la trecerea de pietoni - sunt două abateri frecvent întâlnite în traficul din Constanța. O dovedește și filmulețul realizat de un constănțean, trimis redacției "Cuget Liber", în care surprinde comportamentul în trafic al unui șofer de dubiță. În opt minute, șoferul autovehiculului cu număr de înmatriculare CT 09 VHM comite nu mai puțin de cinci abateri: depășește neregulamentar, nu acordă prioritate la trecerea de pietoni, nu acordă prioritate în sensul giratoriu, depășește în sensul giratoriu și ulterior depășește prin stânga, cu încălcarea marcajului continuu și pătrundere pe contrasens. 
"Doresc să vă informez despre comportamentul în trafic al conducătorului auto CT 09 VHM, care vineri, 4 iulie 2014, în Constanța, mergând pe strada Aurel Vlaicu spre Șoseaua de centură, reușește în opt minute (între orele 14,49 - 14,57), să comită cinci încălcări flagrante ale regulilor de circulație. Cu această ocazie, pune în pericol integritatea fizică a persoanelor și vehiculelor rutiere aflate în circulație", transmite constănțeanul. 
Vă prezentăm filmulețul realizat de participantul la trafic și vă lăsăm pe dvs. să comentați.




Comentează știrea

Bine Face
6 iulie 2014
Bravo Lui

Bravo LUI! Nu putem sa ne uitam la politicienii nostri cum isi bat joc de noi si de toate legile existente iar noi sa ne comportam ca prostii "in spiritul legii"! A, cand cei de sus vor respecta legea da, articolul ar avea sens dar pana atunci cu un circar care se crede Cezar, cu un doctor plagiator si cu tot aparatul de stat corupt pana la plasele faceti-va fratilor legea voastra, altfel sunteti niste Fraieri din marea masa a Prostimii Romane, iar daca sunteti indignati plecati imediat din aceasta tara!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7248 secunde