Șofer pozitiv la cannabis, implicat într-un accident pe bulevardul Mamaia

169
Șofer pozitiv la cannabis, implicat într-un accident pe bulevardul Mamaia - x-cannabis-sofer-1685357267.jfif

Articole de la același autor

Duminică seara, 28 mai, în jurul orei 19.55, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Mamaia, în municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 20 de ani, respectiv 22 de ani. Bărbatul de 20 de ani a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

În aceeași zi, polițiștii au constatat că alți bărbați, care au consumat băuturi alcoolice, au fost implicați la rândul lor în accidente. Astfel, în jurul orei 15.50, polițiști au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Matei Millo din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Duminică dimineața, în jurul orei 09.00, polițiștii de la Secția 5 Poliție Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N. 22, la intrarea în comuna Cogealac, s-a produs un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 29 de ani, respectiv 36 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul de 29 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Iar în noaptea de duminică spre luni, 28 spre 9 mai, în jurul orei 01.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, s-a produs un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 40 de ani, respectiv 24 de ani. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 40 de ani rezultatul fiind 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celuilalt fiind negativ. Ulterior, bărbatul de 40 de ani a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1953 secunde