Șofer rămas fără permis, după ce a răsturnat un microbuz

269
2

Articole de la același autor

Patru femei au ajuns la spital, marți seară, după ce au fost rănite în accidentul petrecut pe DN 39, în localitatea Lazu. Toate erau pasagere în microbuzul care s-a răsturnat, în urma incidentului rutier. 
Potrivit polițiștilor de la Serviciul Poliției Rutiere, accidentul a pornit de la șoferul unui Opel, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum - și anume la carosabilul umed. 
Astfel, în jurul orei 18,16, Dănuț Ionuț C., de 35 ani, aflat la volanul unui Opel, rula dinspre Agigea către Constanța, iar în dreptul km 6+700, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a derapat și a lovit parapetul dintre cele două sensuri. A pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un Fiat, la volanul căruia se afla Ana Maria O., de 31 de ani, pe care l-a proiectat spre dreapta, într-un microbuz care circula regulamentar, la volanul căruia se afla Cristian L., de 32 de ani. 
În urma coliziunii, microbuzul s-a răsturnat în șanțul de la marginea drumului, iar patru pasagere au fost rănite și a fost necesară transportarea lor la spital. 
Polițiștii rutieriști au demarat o anchetă, șoferul Opelului este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, iar până la finalizarea cercetărilor i-a fost reținut permisul auto. 


Comentează știrea

st3fun
23 ianuarie 2014
Dar acel parapet

nu trebuie in asa fel facut incat sa nu te lase sa intrii pe sensul celalalt? Dalele acelea nu trebuiesc fixate in astfalt?

byc
23 ianuarie 2014
iarasi opel??? m-am saturat de retardatii care conduc opeluri cu numar de BG

Majoritatea accidentelor sunt facute de HANDICAPATI care conduc opeluri cu numar de BG

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : S-a răsturnat cu mașina de băut ce era
Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Lovit pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 0.6816 secunde