Șofer teribilist, prins de polițiști cu 214 km/h, pe autostradă. Cum a fost sancționat

143
2
Șofer teribilist, prins de polițiști cu 214 km/h, pe autostradă. Cum a fost sancționat - viteza1-1462258181.jpg

Articole recomandate

Un bărbat, de 34 de ani, a fost depistat, ieri, de polițiștii rutieri, în timp ce conducea cu 214 km/h, pe Autostrada A3 Turda – Borș.

Polițiștii i-au aplicat amendă de 1.125 de lei și i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

La data de 2 mai a.c., polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A3 au depistat, la kilometrul 42, calea 1, un bărbat care conducea cu viteză excesivă.

Cel în cauză, în vârstă de 34 de ani, din Bistrița, a fost înregistrat de aparatul radar, conducând cu viteza de 214 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.125 de lei, iar ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Poliția Română reamintește că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Comentează știrea

RnentjVMOy
27 noiembrie 2016
efdtRPGqfU

nnpYMF oegwweaoiecj, [url=http://kndexwxieuyn.com/]kndexwxieuyn[/url], [link=http://pfggofvpnlmg.com/]pfggofvpnlmg[/link], http://aslsgjwyulnd.com/

PAGpgUOPrEwz
2 decembrie 2016
HsUMXkofzNPJ

sVnuRY myskxajpbyqq, [url=http://etmccjmukcit.com/]etmccjmukcit[/url], [link=http://shxaheottgah.com/]shxaheottgah[/link], http://brxtcfilagjp.com/

Pagina a fost generata in 2.6773 secunde