Șoferi, atenție! Autostrada Soarelui intră în reparații. Când se vor termina lucrările

285
Șoferi, atenție! Autostrada Soarelui intră în reparații. Când se vor termina lucrările - lucrari-1489151045.jpg

Articole recomandate

Cea mai circulată autostradă din România pe perioada de vară intră în reparații până la sfârșitul lunii aprilie. Conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a cerut Direcției Generale de Monitorizare și Mentenanță a Infrastructurii Rutiere să urgenteze procedurile pentru lucrările de întreținere curentă pe timp de vară a Autostrăzii Soarelui.


Șoferii spun că cele mai mari probleme se înregistrează pe porțiunea de autostradă București-Fundulea, tronson în lugime de aproximativ 30 km. "Autostrada București-Constanța intră într-un program de lucrări de întreținere curentă pe timp de vară. Cel târziu la sfârșitul lunii aprilie, aceste lucrări trebuie finalizate finalizate pentru că începe sezonul estival. Vor exista anumite restricții de circulație pe anumite porțiuni de autostradă unde se afaltează și se efectuează diverse lucrări de mentenanță", precizează reprezentanții CNAIR, potrivit Capital.ro.


Lucrările de asfaltare și mentenanță se vor desfășura zi și noapte, inclusiv în weekend. "Cele mai mari probleme sunt în zona betonată a autostrăzii București-Constanța. Trebuie să se repare această porțiune apoi și celelalte tronsoane unde sunt gropi în asfalt", transmit șoferii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4319 secunde