Șoferi fără permis sau sub influența alcoolului, prinși pe șoselele constănțene

257
Șoferi fără permis sau sub influența alcoolului, prinși pe șoselele constănțene - x-rutiera-prinsi-1679815990.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au identificat, vineri, 24 martie un bărbat de 51 de ani, care a codus un autoturism, pe strada Viorelelelor, din comuna Mircea Vodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism, pe DN38, în orașul Negru Vodă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, și a refuzat să fie condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, în seara zilei de vineri, în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Morii, din comuna Pecineaga, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6275 secunde