Șoferi inconștienți, la volan. Prinși băuți sau fără permis

325
Șoferi inconștienți, la volan. Prinși băuți sau fără permis - politia-1607940141.jpg

Articole de la același autor

La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 08.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe raza municipiului Medgidia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 16.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 223, din direcția Seimeni - Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus o autoutilitară, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 01.10, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Căminului din comuna Poarta Albă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cauzele, au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0243 secunde