Șoferi, plătiți tariful de trecere peste podul de la Fetești!

494
1
Șoferi, plătiți tariful de trecere peste podul de la Fetești! - taxapod-1501516076.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că pentru circulația pe podurile peste Dunăre între Fetești și Cernavodă, situate pe autostrada A2 București - Constanța, tariful de trecere trebuie plătit.


Așadar, taxa poate fi achitată pe site-ul CNAIR www.erovinieta.ro, la distribuitorii autorizați (lista completă se poate vedea pe site-ul CNAIR la adresa www.cnadnr.ro, secțiunea produse/servicii-peaj-puncte de distributie sau accesând direct imaginea); prin SMS la operatorii de telefonie mobilă autorizați; prin portale ale distribuitorilor autorizati sau direct la punctul de plată amplasat pe banda marginală de trecere identificată prin înscrisul "cash". Tariful de trecere este valabil 12 luni de la data plății.


Utilizatorii care achită tariful de trecere prin SMS sunt sfătuiți să aibă o atenție sporită la datele pe care le introduc, în special la corectitudinea numărului de înmatriculare. 


În cazul în care se omite plata anticipată și s-a efectuat trecerea pe benzile marcate cu semnul, tariful poate fi achitat ulterior, până la ora 23.59 a zilei următoare trecerii. Plata retroactivă a tarifului de trecere nu se poate realiza la punctul de plată amplasat pe banda marginală de trecere identificată prin înscrisul "cash".


Controlul achitării tarifului de trecere se realizează prin camere video de monitorizare a traficului amplasate în dreptul stației de taxare Fetești.


Comentează știrea

Scavitza
6 noiembrie 2017
Despre taxa de POD

Aceasta traxa ar trebui anulata si imersata taxelor de rovineta. Costurile Nationale in ce privesc drumurile si podurile tin de acest minister. Deci taxa pentru cei care folosesc drumurile si podurile tin de rovineta masinilor in cauza !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5531 secunde