Șoferi rămași fără permisele auto, pe DN 2A

318
Șoferi rămași fără permisele auto, pe DN 2A - xordineapublicaactiune-1675588807.jpg

Articole de la același autor

În perioada 3-4 februarie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pe linia menținerii ordinii și liniștii publice.

În urma activităților, polițiștii au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei, dintre care peste 40 la Legea 61/1991, 11 la OUG 195/2002, iar restul pentru alte abateri de la dispozițiile legale.

De asemenea, vineri, 3 februarie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naționale și Europene au desfășurat, pe DN 2A, în județul Constanța, o acțiune pentru prevenirea și combaterea încălcărilor normelor legale privind limitele vitezei de deplasare. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat aproximativ 70 de sancțiuni, în valoare totală de peste 25.00 de lei, dintre care 62 pentru viteză. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării patru permise de conducere pentru depășirea limitei legale de viteză. De exemplu, polițiștii au identificat un bărbat de 45 de ani, care a condus un autoturism pe raza municipiului Constanța, circulând cu viteza de 110 km/h.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene și din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pe linia combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 6.00 de lei, dintre care 7 pentru viteză, iar restul pentru încălcarea altor dispoziții legale privind circulația rutieră. Totădată, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 05 Februarie 2023
Stire din Eveniment : PANOU PUBLICITAR, în PERICOL de PRĂBUȘIRE
Pagina a fost generata in 0.569 secunde