Șoferii băuți de pe străzile Constanței. Sancțiuni de 13.000 de lei într-o singură zi

195
Șoferii băuți de pe străzile Constanței. Sancțiuni de 13.000 de lei într-o singură zi - x-conducatori-auto-1718714070.jpeg

Articole de la același autor

La începutul aceste săptămâni, autoritățile constănțene au identificat mai mulți conducători auto ce se aflau la volan, sub influența băuturilor alcoolice.


Astfel, polițiștii Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră au acționat în cadrul unui accident rutier, de tip tamponare, de pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, ce a avut loc între două autoturisme conduse de doi bărbați.

Unul dintre șoferi, în vârstă de 48 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.


La câteva ore distanță, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Medgidia a identificat o femeie, de 46 de ani, care a condus un autoturism, în comuna Cobadin, fiind sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că aceasta avea o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală.


La data respectivă, polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră la nivelul municipiului Constanța.


În urma neregulilor constatate, aceștia au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, dintre care 13 pentru depășirea limitei legale de viteză.


Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 13.000 de lei.


Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 6 permise de conducere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4215 secunde