Șoferii cu numere de Bulgaria nu se învață minte

533
Șoferii cu numere de Bulgaria nu se învață minte - soferiicunumeredebulgarianuseinv-1393780196.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care și-au înmatriculat mașinile în Bulgaria și care știu că nu toată documentația autoturismului este în regulă par să nu dea doi bani pe toate avertismentele venite din partea polițiștilor de frontieră referitor la faptul că au acces la bazele de date necesare pentru a afla oricând dacă documentele prezentate la control sunt sau nu false. 
Așa se face că, la sfârșitul săptămânii trecute, în PTF Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră încă un constănțean care conducea un autoturism, marca Renault Megane, înmatriculat în Bulgaria. În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au descoperit că certificatul de inspecție tehnică periodică al autoturismului prezintă indicii de falsificare. 
Conducătorul auto le-a spus oamenilor legii că a achiziționat autoturismul fără a cunoaște faptul că unul dintre documente este fals. 
Polițiștii de frontieră i-au întocmit însă șoferului actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunilor de "fals material în înscrisuri oficiale" și "uz de fals".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4023 secunde