Șoferii de maxi-taxi, disciplinați prin… amenzi!

479
1

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au luat la control mijloacele de transport în comun, amendându-i pe șoferii de microbuze care nu respectă regulile de circulație. 


Oamenii legii au aplicat 36 de sancțiuni, în valoare de 12.000 lei. De asemenea, rutieriștii au reținut un permis de conducere și au dat 40 de puncte de penalizare. Concret, polițiștii au dat 13 amenzi pentru șoferii de maxi-taxi care nu purtau centura de siguranță, opt sancțiuni pentru conducătorii auto care au transportat în microbuz un număr mai mare de persoane decât locurile existente, cinci amenzi pentru diverse defecțiuni tehnice, patru pentru viteză neregulamentară, una pentru un șofer care nu a respectat culoarea semaforului, dar și o sancțiune pentru o tamponare în care a fost implicat un microbuz. Astfel de acțiuni vor fi desfășurate în continuare de polițiștii constănțeni. 


"Pentru asigurarea unui climat de siguranță în traficul rutier constăn-țean, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto care efectuează transport de persoane în regim maxi-taxi să respecte regulile de circulație, să adopte o conduită rutieră preventivă, astfel încât să fie evitate evenimentele rutiere nedorite. De asemenea, se recomandă con-stănțenilor să nu se urce în autovehiculele de transport persoane de tip maxi-taxi, dacă nu le este asigurat locul pe scaune și să poarte centura de siguranță", conchid oamenii legii. 


Comentează știrea

DODO
31 ianuarie 2015
amenzi si bilete

Bine ar fi si prin FISC ca nu am vazut bilete pe masinile astea ! sa fie oare dresati de patronii lor ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6414 secunde