Șoferiță bătută de un polițist, în urma unui accident rutier

1273

Articole de la același autor

Un polițist aflat în timpul liber este acuzat că a bătut o șoferiță, care i-a tăiat calea cu mașina și i-a distrus omului legii motocicleta personală.
Potrivit anchetatorilor, joi seara, Mirela Croitoru, de 40 de ani, se afla la volanul unui autoturism Dacia și se deplasa dinspre Dacia, pe b-dul Alexandru Lăpușneanu.
La un moment dat, potrivit mar-torilor, ajunsă în intersecție, ea a efectuat un viraj dreapta peste marcajul continuu, pentru a o lua pe strada Prelungirea Poporului. În acel moment, femeia a intrat în coliziune cu o motocicletă Honda, condusă de Ciprian Enache, de 29 de ani, agent la Secția 5 Poliție, dar care se afla în timpul liber.
Se pare că, în momentul în care polițistul s-a ridicat de la pământ și a observat motocicleta distrusă, ar fi luat-o la bătaie pe șoferiță.
"M-a lovit în cap cu pumnul de m-au luat căldurile și pe urmă n-am mai știut de mine. Am șase copii și ar fi putut să mă omoare în bătaie, dacă nu interveneau oamenii" susține Mirela Croitoru.
Ea mai spune că nu este vinovată de producerea acci-dentului pentru că polițistul a trecut pe roșu.
Cu toate acestea, polițiștii de la Rutieră spun că vina aparține șoferiței, care nu s-a asigurat când a trecut cu mașina.
Pe de altă parte, femeia spune că este hotărâtă să depună plângere împotriva polițistului pentru agresiunea suferită, însă până la închiderea ediției nu se înregistrase o astfel de reclamație la Poliție.
La rândul lor, reprezentanții Poliției susțin că nu pot lua nicio măsură împotriva celui acuzat, până ce nu va fi depusă o plângere din care să reiasă că femeia a fost bătută de polițist.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8605 secunde