Șoferul beat care a lovit mașina Poliției Rutiere, sub control judiciar

152
Șoferul beat care a lovit mașina Poliției Rutiere, sub control judiciar - soferbeatlovitmasinapolitiarutie-1416907563.jpg

Articole de la același autor

Teribilismul i-a adus unui constănțean de 35 de ani un dosar penal. Bărbatul, identificat ca fiind Nicolae Lungoci, s-a urcat la volanul unei Honda sub influența băuturilor alcoolice și fără a avea permis auto. Ba mai mult, a lovit și mașina de poliție, atunci când a fost tras pe dreapta!

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 4,00, un echipaj de la Serviciul Poliției Rutiere se afla pe strada Călugăreni, din municipiul Constanța, pentru un control de rutină. Polițiștii i-au făcut semn să tragă pe dreapta și șoferului unei Honda, cu număr de înmatriculare CT-09-GHB. Însă, în momentul în care a vrut să parcheze, șoferul a lovit Dacia Logan a Poliției Rutiere Constanța. Polițiștii au stabilit, în urma verificărilor, că individul din Eforie Sud nu avea permis auto pentru nicio categorie de vehicule; ulterior, fiind dus la Spitalul Județean, s-a stabilit că avea o alcoolemie peste limita legală: 1,65 g/l alcool pur în sânge.

Duminică, individul a fost dus în fața magistraților de la Judecătoria Constanța, care au dispus măsura controlului judiciar, acesta având interzis să părăsească județul Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Condamnat la cinci ani pentru viol!
Pagina a fost generata in 0.3148 secunde