Șoferul care a provocat un accident cu cinci victime era beat

150
Șoferul care a provocat un accident cu cinci victime era beat - accidentcinciraniti-1385573482.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni au primit rezultatele recoltării de probe biologice ale șoferilor implicați în accidentul din noaptea de duminică spre luni, în urma căruia cinci persoane au ajuns la spital.

Reamintim că Marian Bobi, de 32 de ani, conducea un Daewoo pe DN22, dinspre Tulcea către Constanța. La un moment dat, ajungând în dreptul localității Piatra, într-o curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un Opel, condus regulamentar de Valentin Dan Stoian, de 30 de ani. Cinci persoane au ajuns la spital.

Întrucât șoferul Daewoo-ului, Marian Bobi, se afla printre răniți, starea sa medicală fiind instabilă, rutieriștii nu l-au putut testa cu apa-ratul Drager, ci i s-au recoltat probe biologice de sânge la spital. Rezultatul recoltării a venit ieri, polițiștii constatând cu stupoare că bărbatul avea o alcoolemie de 1,50, respectiv 1,45 mg/l alcool pur în sânge. Acesta va fi cercetat, pe lângă vătămare corporală, și pentru condu-cere sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul riscă să stea după gratii până la cinci ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța
Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Accidentată  pe trecerea  de pietoni
Pagina a fost generata in 0.3814 secunde