Șoferul care a ucis o studentă pe trecerea de pietoni nu are permisul fals!

260
2
Șoferul care a ucis o studentă pe trecerea de pietoni nu are permisul fals! - liviupako21824d006731384077869-1384257020.jpg

Articole de la același autor

Șoferul constănțean în vârstă de 29 de ani, care, vineri noaptea, a lovit mortal o tânără de 19 ani, pe o trecere de pietoni de pe strada Dezrobirii din Constanța avea permis auto valabil. 

Polițiștii rutieriști au avut suspiciuni asupra autenticității permisului auto prezentat, după accident, de șoferul Liviu Traian Marinel, mai ales că acesta fusese eliberat în Spania, iar numele de familie diferea de cel înscris în actul de identitate (lipsea o literă!). Drept pentru care, au demarat o anchetă pentru a stabili dacă acesta era falsificat. În urma cercetărilor s-a stabilit însă că permisul era, într-adevăr, eliberat de autoritățile spaniole și era valabil.

Reamintim că șoferul a fost arestat preventiv, fiind acuzat că s-a urcat la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice, iar după accident a fugit de la fața locului. 

Comentează știrea

adevar
12 noiembrie 2013
psedeapsa pe viata

Oamenii nevinovati erau pedepsiti cu inchisoarea pe viata sau se chinuiau in celulele inchisorii sa supravietuiasca de anumite boli.Nimeni nu le dadea atentie.Dar aceasta persoana gasita vinovata chiar de persoane juridice omorand un suflet tanar si nevinovat ma intreb ce cadou primeste?

replica hermes loafers
21 noiembrie 2013
replica hermes loafers

replica hermes birkin bags uk Stiri Eveniment : Șoferul care a ucis o studentă pe trecerea de pietoni nu are permisul fals! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes loafers http://en.darmei.com/Css/replica-hermes-loafers.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6278 secunde