Video Șoferul prins de un jandarm în timp ce voia să fugă de la locul accidentului a fost reținut

267
Șoferul prins de un jandarm în timp ce voia să fugă de la locul accidentului a fost reținut - 22ianretinutsofer-1611314878.jpg

Articole de la același autor

Joi, 21 ianuarie, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism în parcarea unui hypermarket situat pe strada Eliberării din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, provocând un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 
Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat faptul că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs. 
Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Serviciului Rutier, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de arestare preventivă.
Reamintim că acesta a fost reținut de jandarmul Răzvan Puiu Ivan, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, care a asistat la accident și a văzut când șoferul încerca să fugă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5872 secunde