Sorin Ovidiu Vîntu, pus sub acuzare într-un nou dosar

304
1
Sorin Ovidiu Vîntu, pus sub acuzare într-un nou dosar - sorinovidiu-1469724696.jpg
Sorin Ovidiu Vîntu a fost adus, ieri dimineață, la Direcția Națională Anticorupție. Fostul mogul a fost condamnat, din nou, săptămâna trecută, la șase ani și două luni de închisoare. Sorin Ovidiu Vîntu a fost adus la DNA pentru a fi audiat într-un dosar de cumpărare de influență.

Potrivit unor surse judiciare citate de News.ro, în cauză ar fi implicat și un politician, căruia i s-ar fi promis un milion de euro. Mai exact, anchetatorii fac cercetări pentru cumpărare de influență, Sorin Ovidiu Vîntu fiind suspectat că i-ar fi promis unui politician un milion de euro pentru ca acesta să intervină în sprijinul omului de afaceri, transmite digi24.ro.

Sorin Ovidiu Vîntu a depus, în ultima perioadă, la DNA un memoriu în care reclama fapte de corupție. Procurorii au făcut cercetări și au luat decizia de a-l pune sub acuzare. Sorin Ovidiu Vântu este anchetat într-un nou dosar, de procurorii DNA. În dosar sunt vehiculate și numele lui Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, și Bogdan Olteanu, viceguvernator al Băncii Centrale a României. 

Comentează știrea

gogu
29 iulie 2016
contopirea

SOV nu face parnaie multa,a mai executat si face contopire si descontopire ,deducere si iese cu mult inainte de termen ..un lucru este de apreciat la el ..NU ESTE DENUNTATOR in niciun dosar

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0936 secunde