Sorin Strutinsky, CONDAMNAT LA ȘAPTE ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE

2907
5
Sorin Strutinsky, CONDAMNAT LA ȘAPTE ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE - strutinsky1430845850-1513972704.jpg
Omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost condamnat la șapte ani și patru luni de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de trafic de influență și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Decizia aparține Tribunalului Constanța și nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel Constanța.


Sorin Strutinsky fusese trimis în judecată pentru că ar fi primit procente din sumele încasate de o firmă care a realizat diferite lucrări în județul Constanța, unele în Portul Constanța, altele pe Canalul Dunăre – Marea Neagră.


Apropiat al fostul primar al Constanței, Radu Mazăre și al fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost trimis în judecată de procurorii DNA în luna martie a anului 2015, fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni de trafic de influență, fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată și instigare la săvârșirea infracțiunilor de spălare a banilor, în formă continuată.


Potrivit procurorilor, in anul 2009, el a pretins de la un denunțător o sumă de bani reprezentând un procentaj de 10% din contravaloarea facturilor fiscale ce urmau a fi încasate de către societatea comercială reprezentată de denunțător, în baza a trei contracte încheiate cu Direcția Apelor Dobrogea Litoral (DADL).


În schimbul sumelor de bani pretinse, Sorin Strutinsky a promis că îi va determina pe funcționarii DADL și pe cei de la Ministerul Mediului să respecte obligațiile contractuale asumate, referitoare la plata prețului către societatea comercială respectivă.


Ulterior, în baza pretinderii inițiale, în perioada 2009 – 2012, Sorin Strutinsky a primit de la denunțător, suma totală de 1.286.958,17 lei, banii fiind virați din conturile bancare ale societății reprezentate de denunțător, în conturile bancare a cinci societăți comerciale indicate de omul de afaceri.




Comentează știrea

P.
22 decembrie 2017
.

7 ani care or sa fie vreo 4 jumate dupa apel si din care vor fi executati doar vreo 2 pt ca vom avea un nou scriitor cu buna purtare pam pam

europeanu
23 decembrie 2017
Hotii la parnaie !

A primit spaga de la o firma ??? bai da procurorii nu au gaslit mai multe ??? Ca toata Constanta decarta la derbedei. Apropos secaturi : hotul mazare e bine merci ???

Gigi
23 decembrie 2017
Dar pe Fagadau?

Dar pe Fagadau cand il arestati? Omul ia procent din incasarile de la Maurer Imobiliare. Tot orasul stie numai DNA nu stie?

Acest Sorin Strutinsky
23 decembrie 2017
Este Robul lui Mazare

Sorin Strutinsky a fost ROBUL lui Mazare sau unul din robii lui Mazare,"ca e multi".Mazare a fost la randul lui SLUGA la partid sau sluga de partid si de stat,un grad ierarhic superior. Politrucii,fie ei liberali fie pesediei, sunt organizati pe straturi sociale asa cum se organizeaza rahatul intr-o hazna. Pe stratul cel mai de jos sunt robii.Robii sunt foarte expusi la accidente penale de genul asta.Partidul nu da nici doi bani pe pielea unui rob de partid.Robul intra in contact direct cu victima.Robul fixeaza pretul,zeciuiala in cazul nostru,robul incaseaza banii,robul transporta banii,robul ascunde banii(in stratul de flori ca pisica,in firme fantoma,in paradisuri fiscale,in saci,in dusumea,etc),robul calatoreste cu avionul,robii au cea mai grea si cea mai riscanta munca de partid si de stat.Contrar asteptarilor voastre,robii au si cea mai multa carte.La pesedei cu cat esti mai prost,mai analfabet, cu atat esti situat mai sus in ierarhia lor sociala,sau in Guvern.In ordine,dupa robi sunt GONACII,adica gonacii de partid si de stat.Gonacul de partid face mult zgomot,gonacul are rolul de a haitui,de a obosi viitoarea victima(caprioarele,furnicutele,albinutele,mistretii,etc.).Gonacul ameninta victima daca nu cotizeaza de buna voie la partid.Gonacul te baga in faliment.Gonacul propune tariful energiei termice,gonacul propune nivelul taxei de habitat,gonacul voteaza taxele locale,gonacul propune nivelul taxelor locale.Gonacul are sarcina sa te tina lipit/dependent de partid,sa te tina cu ochii atintiti in "farul" calauzitor al partidului.O alta sarcina a gonacului este sa mobilizeze votacii partidului,sa organizeze serbari cu mici si bere,cu carnati si cu fasole de la partid sau de la stat.Urmatorii pe scara sociala a partidului sunt SLUGILE,slugile de partid si de stat.Slugile de partid par a fi curati ca lacrima.Slugilor de partid nu le miroase gura (de obice) si nici usturoi nu consuma pentru ca treburile murdare in partid sunt "mestecate" de cele doua clase inferioare(de vidanjori,impropriu spus).SLUGILE de partid sunt un fel de scamatori(de partid si de stat).Ei au rolul sa te ameteasca ,sa te vrajeasca ,sa incante victima(votacul),sa-l faca pe votac sa suporte mai usor JAFUL(de partid si de stat).Cel mai bun exemplu de sluga de partid si de stat a fost MAZARE RADU STEFAN.El este cunoscut ca cel mai mare scamator de partid si de stat care a intrat in istoria noastra.Dupa slugi urmeaza,in sfarsit,clasa aristocratilor(de partid si de stat) sau TARABOSTES (impropriu spus).Tarabostes,sau tarabossii sunt un fel NOMENCLATURA(Burghezia rosie),asa cum era cunoscuta la proto-comunisti.Despre tarabostes in numerele viitoare.

Un om bucuros
24 decembrie 2017
Mortii mati de infect spagar gunoi

Fa dreaq apel sa iti dubleze astia pedeapsa ca lu'Varanu..sa iei si tu muistule 15 ani..ca maine trec si mai raman 10 lacomii naibii..muriti naiba din proprie initiativa!! Fa ceva ptr Constanta..fa un infarct! Ia loc frumos pe un scaun..electric nesimtitule!!sa iti iau barba in coaie de barbalau..

Pagina a fost generata in 1.2402 secunde