Șoselele din Constanța, "împânzite" de șoferi certați cu legea

176
Șoselele din Constanța,

Articole de la același autor

Șoselele județului Constanța sunt "împânzite" de șoferi sub influența băuturilor alcoolice sau fără permise auto. Aproape zilnic, polițiștii depistează cel puțin unul sau doi conducători auto care nu ar trebui să fie la volan, iar sfârșiturile de săptămână scoate tot mai mulți astfel de indivizi pe drumuri. Așa s-a întâmplat și la sfârșitul de săptămână cel mai recent, când polițiștii din mai multe localități au întocmit numeroase dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului, pentru conducere fără a avea acest drept sau pentru că șoferii au scos pe șosele autovehicule neînmatriculate.


Sâmbătă după-amiază, ora 16.15, polițiștii din Ostrov au surprins un bărbat de 38 de ani care conducea un tractor pe strada Libertății din localitate. Bărbatul era beat – testarea cu aparatul etilotest a arătat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat – și nu avea permis auto pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, vehiculul nu era înmatriculat. 
După aproximativ o oră, tot polițiștii din Ostrov au depistat un bărbat de 45 de ani, care conducea un tractor pe DN 3. Acesta avea o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat și, de asemenea, nu avea permis auto, iar tractorul nu era înmatriculat. 


În aceeași zi, polițiștii de la Cogealac au surprins un șofer de 72 de ani, care conducea o autoutilitară pe strada Ion Alexandrescu din localitatea Vadu. Testarea cu aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 0,50 mg/l. 
Dosare penale au fost întocmite și unui bărbat de 44 de ani, din Valu lui Traian, care avea o alcoolemie de 0,78 mg/l, dar și unui tânăr din Limanu, care a fost surprins la volan, în localitate, fără a avea permis auto. 


Sâmbătă, polițiștii din Constanța au surprins un tânăr de 20 de ani la volanul unui autoturism, pe DC 86, în Năvodari, deși avea o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, nu avea permis, ba chiar a fost implicat și într-o tamponare. 
O altă tamponare, tot pe fondul consumului de alcool, a avut loc, duminică dimineață, pe strada Egretei din municipiul Constanța. Șoferul vinovat, un tânăr de 22 de ani, avea o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Alți șoferi aflați sub influența alcoolului au fost depistați în Cobadin, Cernavodă și Crucea. În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Morți de beți, prinși la volan
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Băuți, la volan, pe șoselele din județ
Miercuri, 14 Martie 2012
Stire din Eveniment : Șoferi beți la volan
Pagina a fost generata in 0.4719 secunde