Soția, greu de… ucis

366
1
Polițiștii Secției 9 Rurală Chirnogeni au fost sesizați, marți seară, să intervină pentru aplanarea unui scandal domestic. O femeie de 41 de ani din satul Casimcea, arondat comunei Amzacea, a cerut ajutorul oamenilor legii, după ce a fost bătută crunt de soțul ei.

Femeia a povestit că nu este prima dată când bărbatul o lovește cu cruzime, dar de fie-care dată a consumat băuturi alcoolice înainte. La fel s-a întâmplat și marți, iar când nevasta i-a adus aminte că au nevoie de bani pentru nunta fiicei lor, bărbatul și-a ieșit din minți. Și-a lovit consoarta cu pumnii și picioarele și a dat-o cu capul de pereți. Cu greu a reușit aceasta să scape din mâinile agresorului și să se refugieze la o vecină, care a sunat imediat la Serviciul unic de urgență 112.

La fața locului a ajuns un echi-paj de poliție, care l-a dus pe agresor la secția din Amzacea, iar de acolo la Secția de Neuro-psihiatrie Palazu Mare, pentru a fi expertizat.

Această măsură s-a impus, au arătat oamenii legii, în condițiile în care soția agresorului a afirmat că acesta a încercat în repetate rânduri să o omoare, prin strangulare sau electrocutare.

Pe de altă parte, victima a afirmat că, dacă dățile trecute nu a depus plângere împotriva soțului ei, de data aceasta este hotărâtă să ceară luarea măsurilor legale, căci se teme pentru viața ei.

Comentează știrea

Cititor
16 august 2012
Gresit!

Este vorba de Casicea si nu Casimcea! Sunt doua localitati diferite!!!!! Nu va informati destul, din pacate1

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8649 secunde