Soția senatorului Alexandru Cordoș, reținută de DNA

88
Soția senatorului Alexandru Cordoș, reținută de DNA - dna-1429858633.jpg

Articole de la același autor

Mihaiela Lucia Cordoș, soția senatorului Alexandru Cordoș, a fost reținută de DNA, fiind acuzată de trafic de influență în formă continuată.


Mihaiela Lucia Cordoș urmează să fie prezentată vineri Înaltei Curți de Casație și Justiție cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În acest dosar, procurorii DNA Cluj au dispus efectuarea urmăririi penale față de senatorul Alexandru Cordoș și fiica sa, Andreea Alexandra Cordoș, pentru complicitate la trafic de influență în formă continuată, transmite Realitatea.net.

Potrivit DNA, în intervalul noiembrie 2014 — prezent, Mihaiela Cordoș a pretins de la mai multe persoane foloase materiale necuvenite cuprinse între 1.000 și 10.000 de lei, pentru ca, prin influența pe care ea și soțul său, Alexandru Cordoș, o aveau asupra persoanelor cu funcții de conducere din cadrul Spitalului Clinic Județean Cluj, Inspectoratului Școlar Județean Cluj și al altor instituții publice, să obțină cumpărătorilor de influență posturi/ locuri de muncă cum ar fi cele de profesor suplinitor, infirmier, asistent medical, jurisconsult, etc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7013 secunde