ȘPAGĂ PENTRU AUTOPSII, LA CONSTANȚA / Cine este Emil Alexiu, cel care a cerut bani de la mama fetiței moarte

2728
1
ȘPAGĂ PENTRU AUTOPSII, LA CONSTANȚA / Cine este Emil Alexiu, cel care a cerut bani de la mama fetiței moarte - copilmort11480604247-1484902788.jpg

Articole recomandate

Astăzi, oamenii legii au decis să-l rețină pe Emil Alexiu pentru înșelăciune, după ce ar fi cerut șpagă pentru a efectua autopsii. Pentru cei care nu știu cine este Emil Alexiu, reamintim că întreg scandalul șpăgii a plecat de la o declarație a mamei unei fetițe care a decedat după ce a căzut de la etajul 5 al unei clădiri aflate în construcție. Luminița Mangir declara, imediat după tragedie, pentru "Cuget Liber", că i s-a cerut suma de 1.000 lei pentru efectuarea necropsiei: "Mi-au spus că, dacă nu le dau banii, mă rezolvă abia la începutul săptămânii viitoare. De unde să le dau banii, dacă nu îi am?". 




Cel învinovățit de către mama îndurerată a fost Emil Alexiu, asistent al Serviciului de Medicină Legală.

Contactat atunci de "Cuget Liber", Emil Alexiu nega vehement acuzațiile, explicând faptul că acești bani nu au fost încasați de Serviciul de Medicină Legală: 


"Nu s-a cerut absolut nimic. Întrebați familia cui a dat acea mie de lei. Este scandalos. Cum să cer familiei după ce s-a întâmplat cu acel copil. Nu este posibil așa ceva. Din câte știu banii s-au cerut de către morga Cimitirului Central și apoi au fost înapoiați, așa am înțeles", a precizat Emil Alexiu, asistent al Serviciului de Medicină Legală.



De cealaltă parte, reprezentanții Medicinei Legale spuneua că nu există o asemenea taxă. "Nu există nicio taxă de 1.000 de lei la Medicina Legală pentru autopsie. Singurele taxe pe care le suportă aparținătorii sunt taxa de livrare a certificatului constatator, în valoare de 25 de lei și taxa opțională de îmbălsămare, în valoare de 77 lei", a declarat pentru "Cuget Liber", Marius Popa, șeful Serviciului de Medicină Legală.




Comentează știrea

gigi
20 ianuarie 2017
.

sa ii dan muie lu fita jegule!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9727 secunde