Sperietură de moarte pentru o octogenară din Cobadin

335
1
Sperietură de moarte pentru o octogenară din Cobadin - d-1362745397.jpg
O bătrână de 80 de ani, din Cobadin, a tras o sperietură teribilă, în această dimineață, când un individ necunoscut a intrat peste ea în casă cu gând să o jefuiască. Inițial, femeia le-a spus polițiștilor că individul, care avea o glugă trasă pe cap, ar fi legat-o cu o sfoară, după care a început să scotocească prin locuință, în căutare de bani. Pe parcursul zilei, femeia, care este foarte speriată, a revenit asupra celor afirmate și le-a spus oamenilor legii că individul a somat-o să stea pe pat și să nu scoată nici un zgomot.
 
Victima nu a fost lovită și nici bruscată în vreun fel, iar individul, după ce nu a găsit niciun leu în casă, a plecat. Polițiștii spun că victima locuiește împreună cu fiica ei, care este profesoară și care plecase la școală cu puțin timp înainte. De altfel, polițiștii spun că e foarte posibil ca suspectul să fi urmărit casa celor două și să fi știut că ieri a fost zi de salariu pentru profesori, intrându-le banii pe carduri. Cert este că bătrâna a oferit câteva detalii cu privire la individul care a intrat peste ea în casă, iar polițiștii încearcă acum să dea de urma lui. 




Comentează știrea

FONDURI UE
8 martie 2013
FONDURI UE

2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Martie 2012
Stire din Eveniment : Copii intoxicați cu fum
Miercuri, 08 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Necropsie neconcludentă
Pagina a fost generata in 0.3922 secunde