Sperietură de moarte pentru o octogenară din Cobadin

229
O bătrână de 80 de ani, din Cobadin, a tras o sperietură teribilă, vineri dimineață, când un necunoscut a intrat peste ea în casă să o jefuiască. Inițial, femeia le-a spus polițiștilor că individul, care avea o glugă trasă pe cap, ar fi legat-o cu o sfoară, după care a început să scotocească prin locuință, în căutare de bani. Pe parcursul zilei, femeia, care era foarte speriată, a revenit asupra celor afirmate și le-a spus oamenilor legii că individul a somat-o să stea pe pat și să nu scoată niciun zgomot. 

Victima nu a fost lovită și nici bruscată în vreun fel, iar individul, după ce nu a găsit niciun leu în casă, a plecat. 

Polițiștii spun că victima locuiește împreună cu fiica ei, care este profesoară și care plecase la școală cu puțin timp înainte. De altfel, polițiștii iau în calcul posibilitatea ca suspectul să fi urmărit casa celor două și să fi știut că joi a fost zi de salariu pentru profesori, intrându-le banii pe carduri. 

Cert este că bătrâna a oferit câteva detalii cu privire la individul care a intrat peste ea în casă, iar polițiștii încearcă acum să dea de urma lui. Vecinii au susținut, însă, că nu au observat nimic suspect. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4094 secunde