"Stai să vezi ce o bat!". Ce a pățit elevul care a amenințat o profesoară

362
Consiliul profesoral al Liceului Tehnologic "Căpitan Nicolae Pleșoianu" a decis vineri exmatricularea din școală a elevului filmat în timp ce amenința o profesoară, el nemaiavând dreptul să se reînscrie la același liceu. Elevul care a filmat momentul va fi și el sancționat, în privința sa propunându-se scăderea notei la purtare la 4, scrie digi24.ro

Tânărul care a amenințat o profesoară a fost exmatriculat fără drept de reînscriere la același liceu, conform articolului 24 din Statutul elevului, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vâlcea, profesorul Adina Dobrete.

Decizia a fost luată vineri după-amiază, de către Consiliul profesoral al Liceului Tehnologic "Căpitan Nicolae Pleșoianu", care a decis totodată scăderea notei la purtare la 4 în cazul tânărului.

Elevul care a filmat momentul în care tânărul o amenință pe profesoară a primit mustrare scrisă, iar în privința acestuia s-a propus nota 4 la purtare, a precizat Adina Dobrete.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic "Căpitan Nicolae Pleșoianu" din Râmnicu Vâlcea, este cercetat penal pentru amenințare, după ce în spațiul public a apărut o filmare în care îi cere unei profesoare să justifice o notă pe care i-a acordat-o și îi spune acesteia: "Să te vedem noi pe stradă când ieși din școală!".

Elevul a fost reținut, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de amenințare, au precizat polițiștii din Vâlcea care instrumentează acest caz. Tânărul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că în urmă cu trei ani el a mai fost cercetat penal pentru comiterea unei tâlhării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.892 secunde