Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-ar fi îmbunătățit. Soția artistului: Face pași mărunți

164
Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-ar fi îmbunătățit. Soția artistului: Face pași mărunți - mihaiconstantinescu-1564062338.jpg

Articole recomandate

Starea de sănătate a cântărețului Mihai Constantinescu s-a îmbunătățit și evoluează în sens pozitiv, "cu pași mărunți", a declarat joi Simona Secrier, soția artistului.


"Știu că mulți oameni îl îndrăgesc și se roagă pentru el. Cu ajutorul lui Dumnezeu este bine, este mai bine. Se simte un pic mai bine, face pași mărunți. (...) Cu ajutorul lui Dumnezeu vor fi progrese", a explicat soția artistului, Simona Secrier.


Cântărețul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală, în data de 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator.


Mihai Constantinescu și-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.


În anul 2008, artistul a fost supus unei intervenții chirurgicale la Secția Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficiență mitrală gradul 3/4, insuficiență tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenții chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncție.


Sursa: digi24.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.155 secunde