Statul Major al Apărării, şedinţă cu oficialii din Constanţa, după ultimul atac de la granița României

214
Statul Major al Apărării, şedinţă cu oficialii din Constanţa, după ultimul atac de la granița României - 047489166259887580394744871-1-1695800807.jpg

Articole de la același autor

Statul Major al Apărării a organizat marți, 26 septembrie, în sistem videoconferință, o întâlnire cu reprezentanți ai autorităților publice locale din județele Brăila, Constanța, Galați și Tulcea.

„Activitatea a urmărit optimizarea coordonării interinstituționale în contextul situației de securitate determinate de evoluția agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei”, transmite Ministerul Apărării.

Agenda a cuprins prezentarea situației de securitate, a procesului de comunicare publică a armatei, subiecte din tematica pregătirii populației, economiei și teritoriului pentru apărare, respectiv responsabilitățile legale ce revin diferitelor instituții din sistemul național de apărare. 


„Şedinţa se înscrie în prevederile Hotărârii Guvernului nr. 969/2007 privind organizarea, desfăşurarea şi conducerea pregătirii pentru apărare a persoanelor cu atribuţii de conducere în domeniul administraţiei publice, la nivel central şi local fiind, totodată, o continuare a dialogului susţinut de conducerea MApN cu reprezentanţii autorităţilor publice locale”, a mai transmis MApN.

Reamintim că un atac cu drone a avut loc în noaptea de luni spre marţi, pe malul ucrainean al Dunării, în zona localităţii Orlovka, unele căzând în apropierea unui bac cu români care pleca spre Isaccea. Ca măsura de precauţie imediată, Garda de Coastă a anunţat închiderea traficului prin PTF Isaccea.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3014 secunde