Stewardesă suspectă de coronavirus, transportată la spital

152
Stewardesă suspectă de coronavirus, transportată la spital - ddd-1580217258.jpg

Articole recomandate

O stewardesă care a sosit, marți, pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca este suspectă de faptul că a putea fi contaminată cu coronavirus și a fost transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, potrivit Agerpres. "Avem o aeronavă care a venit de la Varșovia și a aterizat la Cluj-Napoca și este o româncă despre care știm că a fost în zona contaminată cu coronavirus. Am informat DSP Cluj și SMURD și se aplică procedurile specifice. Au venit pentru a constata ce e cu această pasageră, dacă e cazul să o ducă la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca. Pasagera a fost în Asia de Sud-Est și am primit o informație cum că ar fi intrat în contact cu ceva persoane din China", a declarat presei directorul operațional al aeroportului clujean, Tudorel Lupoaiei.

ISU Cluj a acordat asistență în acest caz. "Avem două echipaje în sprijin la aeroport, însă detaliile legate de situația respectivă vor trebui luate de la Direcția de Sănătate Publică", informează ISU Cluj.

La aeroport au fost prezente echipaje medicale ale SMURD și Ambulanței Cluj și femeia a fost transportată la spital pentru clarificarea situației. Surse medicale au declarat, pentru Agerpres, că femeia nu prezenta niciun simptom specific contaminării cu coronavirus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8718 secunde