Sticlă cu alcool, căzută din buzunarul unui profesor, la ore

172
Sticlă cu alcool, căzută din buzunarul unui profesor, la ore - seintamplainromaniaoprofesoarasi-1538117326.jpg

Articole recomandate

Anchetă într-o școală din Dolj, unde un învățător ar veni băut la ore. Părinții elevilor spun că bărbatul de 39 de ani miroase a alcool și este recalcitrant. Acesta neagă, dar scandalul a ajuns până la director, care a chemat poliția ca să-l verifice pe dascăl cu etilotestul, scrie digi24.ro


În fața părinților care au venit la școală ca să îi ceară să renunțe ori la alcool ori la catedră, învățătorul a găsit explicația pentru ochii roșii: are o inflamație.


Cât despre mirosul de băutură, admite că a golit câteva pahare, dar în timpul liber. Câțiva elevi au povestit însă altceva.

În una din zile, i-a căzut sticla de băutură din buzunar, chiar în timpul orei de curs.


George Știucă, învățător Școala Gimnazială Pleșoi: "Telefonul mi-a căzut din buzunar, nu sticla de băutură, că nu eram tâmpit să merg cu băutura la mine. După program pot să consum, e problema mea personală."

În timp ce dascălul se apără, părinții elevilor lui au o mare problemă.

- Nu vor să mai vină la școală când îl văd pe domnul băut.

Dascălul acuzat că vine băut la ore a fost reclamat de părinți la inspectoratul școlar. Iar primarul localității vrea să cumpere un alcooltest ca să pună capăt scandalului.

Ion Ionescu, primarul comunei Pleșoi: "Și așa avem dovezi și îi desfacem contractul de muncă."

Învățătorul are aproape două decenii vechime în învățământ și a fost transferat la școala din Pleșoi anul trecut, în urma unui scandal asemănător cred părinții, mai scrie digi24.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1787 secunde