Student la Teologie dispărut fără urmă

381
Student la Teologie dispărut fără urmă - 9deec5c1baabab0fbe12eba3ce8af1ff.jpg
Părinții unui tânăr au intrat în panică deoarece nu reușesc să mai ia legătura cu fiul lor, astfel că, vineri, au cerut ajutorul polițiștilor constănțeni.
Alin Ionel Sebastian Iconaru, în vârstă de 20 de ani, este din satul Ulmu, județul Brăila. Tânărul locuiește cu chirie în Constanța deoarece este student la Facultatea de Teologie din cadrul Universității "Ovidius". În cursul zilei de 4 noiembrie, băiatul a plecat de la cursuri spre locuința din oraș, însă nu a mai ajuns la gazda lui. Părinții spun că țineau zilnic legătura telefonică cu copilul lor, însă acum mobilul este închis. Disperați că nu mai pot vorbi cu el au anunțat polițiștii, fiind aproape siguri că i s-a întâmplat ceva rău. Ei le-au spus oamenilor legii că băiatul este extrem de pios și nu le-a creat niciodată probleme.
Tânărul are o constituție astenică, înălțimea de aproximativ 1.60 metri, păr șaten, față ovală, ten deschis, ochi căprui, tuns scurt, pieptănat pe spate, fără semne particulare.
Cei care l-au văzut ultima dată spun că, la momentul dispariției, el era îmbrăcat cu o geacă de culoare închisă, cu dungi albe, pantaloni de stofă de culoare închisă, ghete negre.
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6446 secunde