Surprins când aproviziona bișnițarii de la gară

125
1

Articole de la același autor

Un constănțean de 34 de ani a fost surprins de polițiștii de frontieră tocmai când voia să "alimenteze" piața neagră a țigărilor din zona Gării Constanța. Ieri după-amiază, polițiștii de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța au primit o informație cum că bișnițarilor din zona gării urmează să le vină un lot nou de țigări de contrabandă. 

Drept pentru care, ei au controlat un taxi staționat în zona respectivă, în care se afla un individ de 34 de ani, pe care taximetristul tocmai îl transportase de la o altă adresă din municipiu.

În portbagajul autoturismului au fost găsite, într-un sac de plastic, aproape 500 de pachete de țigări. Taximetristul a afirmat că sacul îi aparține pasagerului. Respectivul a recunoscut că le-a achiziționat de la diverse persoane, cu 700 de euro și intenționa să le dea mai departe, bișnițarilor.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării țigaretele, evaluate la aproximativ 4.700 lei, și i-au întocmit persoanei în cauză dosar penal.

Comentează știrea

Telefoanele bisnitarilor nu se pot asculta ?!?!
12 iunie 2013
Ce descoperire !!!

Slabut, slabut.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Aprilie 2013
Stire din Economie : Veste proastă pentru fumători
Pagina a fost generata in 0.702 secunde