Suspectul în cazul sportivului mort la Giurgiu s-a predat

532
Suspectul în cazul sportivului mort la Giurgiu s-a predat - politiaechipajauto21275800-1318222648.jpg

Articole recomandate

Principalul suspect în cazul baschetbalistului american mort după o bătaie în club, la Giurgiu, a fost reținut. El s-a predat poliției noaptea trecută și este acum audiat. Victima sa, sportivul american, a murit la Spitalul Bagdasar Arseni.

Potrivit Realitatea.net, suspectul are 25 de ani și este din Giurgiu și a fost reținut de procurori.

Scandalul ar fi izbucnit duminică, în jurul orei 4 dimineața, într-un club din Giurgiu. Baschetbalistul în vârstă de 23 de ani a vrut să danseze cu niște tinere. De aici a izbucnit un conflict între sportiv și membrii unei grupări locale. În urma altercației, tânărul s-a ales cu lovituri puternice la cap și a fost transportat la spitalul din localitate.

Medicii din Giurgiu au decis să-l trimită pe tânăr la spitalul Bagdasar-Arseni, din Capitală, unde a fost operat la cap. Din nefericire, la scurt timp după ce a ieșit din sala operație, sportivul a intrat în stop cardiorespirator și s-a stins din viață. În urma autopsiei, se va constata dacă rănile tânărului au fost provocate de lovirea cu un obiect controndent sau de o căzătură.

Clubul unde s-a produs altercația este dotat cu camere video performante. Însă incidentul nu a fost filmat.

Colegii de echipă de la CSS Giurgiu, și prietenii baschetbalistului au ținut un moment de reculegere la Sala Sporturilor din Giurgiu. Tinerii au venit cu flori și au aprins lumânări în amintirea lui Chauncey Hardy, conducătorului lor de joc.

Peste 20 de persoane au fost audiate în acest caz, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 August 2009
Stire din Sport : Start lansat pentru "marinari"
Sâmbătă, 15 August 2009
Stire din Sport : Primul pas spre promovare
Pagina a fost generata in 1.0458 secunde