Sute de amenzi, "oferite" șoferilor constănțeni

138
1
Sute de amenzi,

Articole de la același autor

În ciuda frecventelor acțiuni ale Serviciului Rutier Constanța, încă sunt destui constănțeni care nu utilizează centura de siguranță atunci când se urcă la volan. Drept dovadă stă ultima acțiune desfășurată de rutieriștii constănțeni. În ultimele 24 de ore, 125 de constănțeni s-au ales cu amenzi pentru că "au uitat" să cupleze centura de siguranță, dintr-un total de amenzi de 275. Alți 89 de conducători auto au luat amendă pentru că au apăsat prea tare pe pedala de accelerație, depășind limita legală de viteză. 
De asemenea, oamenii legii au reținut cinci permise de conducere, dintre care două pentru neacordare prioritate auto și unul pentru alcool. 


Comentează știrea

Maria
20 ianuarie 2015

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2715 secunde