Sute de kilograme de pește, în plasele Gărzii de Coastă

312
Sute de kilograme de pește, în plasele Gărzii de Coastă - 23martpestegranita-1616487942.jpg
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecerea Frontierei Midia -  judeţ Constanţa au depistat, în zona de competență, doi cetăţeni români care transportau într-un autoturism cantitatea de 134 kg pește, fără documente legale.
În data de 21.03.2021, poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecerea Frontierei Midia, acţionând în baza unei informaţii, la intersecţia comunicaţiei DJ 226 cu DC 85, au oprit pentru control, un autoturism în care se aflau două persoane, cetățeni români cu vârste de 20, respectiv 40 ani, ambii cu domiciliul în județul Constanţa.
În urma verificării autoturismului au fost descoperite în portbagajul acestuia, trei lăzi din plastic ce conţineau cantitatea de 134 kilograme pește, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu dețineau documente de provenienţă şi transport. Aceştia au declarat că, au achiziţionat cantitatea de peşte de la diverşi pescari, în scopul comercializării.
Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, transport şi comercializare fără documente legale.
De asemenea, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Cernavodă -  judeţ Constanţa au descoperit, în zona de competență, cantitatea de 98 kg pește, oferită spre comercializare din portbagajul unui autoturism, de către  patru cetăţeni români.
În data de 20.03.2021, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Cernavodă, acţionând în baza unei informaţii, în parcarea unui popas situat între localitatea Hârşova - judeţ Constanţa şi staţia de taxare Giurgeni – Vadul Oii, au depistat patru cetățeni români cu vârste cuprinse între 25 şi 39 ani, care ofereau spre comercializare peşte dintr-un autoturism.
În urma verificării autoturismului a fost descoperit în portbagajul acestuia, trei lăzi din plastic ce conţineau cantitatea de 98 kilograme pește, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu dețineau documente de provenienţă şi transport. Aceştia au declarat că au achiziţionat cantitatea de peşte de la diverşi pescari, în scopul comercializării.
Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, transport şi comercializare fără documente legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5757 secunde